Hos Nordic Funeral tilbyder vi primært produkter med en bæredygtig profil, ment på den måde at det er 100 % biologisk nedbrydelige urner der er lavet af materialer der forgår inden for 10 år ved normale jordbundsforhold, og som ikke er skadelige for vores miljø.

Dette har vi valgt at gøre, da vi mener det er lige så vigtigt at have omtanke for det miljø vi lever i og som vores efterkommere skal leve i, også når vi skal herfra. Alle de produkter vi pt. har i sortiment er produceret hos vores stærke samarbejdspartnere, og lever i den grad op til høj kvalitet og indsigt i materiale brug.

Dette gør, at vi kan tilbyde et bredt sortiment til konkurrencedygtige priser samtidig med vi har fokus på vores CO2-fodaftryk ved korte transport-afstande.

Hvorfor hedder det så Nordic Funeral kan man spørge sig selv. Det gør det fordi fokus er på produkternes design, materialerne og farverne som vi udvælger fra kriterierne, at de skal være enkle og samtidig appellerende og til tider endda en lille smule skæve:-) Smag og behag er selvfølgelig forskelligt, derfor er vores mål også at have et bredt sortiment, så der er noget for enhver smag.

Af samme årsager sender Nordic Funeral primært ud til bedemanden via f.eks. GLS el.l. Kongstanken bag dette er “bus-princippet” forstået på den måde, at hvis vi kører flere sammen sparer vi, om ikke meget, så bare lidt brændstof… mange bække små…Men har man en haste sag, klarer vi selvfølgelig også den. Men dette betyder også at vi ikke har faste leveringsdage, men at du som bedemand kan få leveret lige når det passer dig.

Vi har en online bilddatabas där du kan ladda ner högupplösta bilder av urnerna du vill ha inom ditt sortiment. Kontakta Betina på bn@nordicfuneral.com för inloggning.

biologisk_nedbrydeligt_Nordic_Funeral

Register for 1xbet place bets on sports and casinos and download the application to your phone.