Natur og uld biourner

Vis som tabel  Vis som liste 

 1. NATUR BARK NR. 21991

  NATUR BARK NR. 21991

  Natur Bark er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Barken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.
 2. NATUR BIRK NR. 21990

  NATUR BIRK NR. 21990

  Natur Birk er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Birkebarken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.
 3. UURNA NR. 1

  UURNA NR. 1

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne model er af brun uld med lukning af pil og snøre.
 4. UURNA NR. 2

  UURNA NR. 2

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Den runde urne er grå, men kan også laves i andre farver. Den lukkes med en prop af uld.
 5. UURNA NR. 3

  UURNA NR. 3

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Grå og hvid urne, inspireret af birkebark. Den lukkes med filtet gren og snøre.
 6. UURNA NR. 4 (bestillings urne)

  UURNA NR. 4 (bestillings urne)

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne model har en foldet l lukning med snøre. Dekoreret med helleristning, rune eller andet med inspiration fra oldtiden.
 7. UURNA NR. 4-1 (bestillings urne)

  UURNA NR. 4-1 (bestillings urne)

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne runde urne er lavet med flere farver med glidende overgang. Den er lukket med en prop af uld. Laves også i andre farver.
 8. UURNA NR. 5

  UURNA NR. 5

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne model er lavet i hvid uld. Foldet lukning med snøre og træ.
 9. UURNA NR. 7

  UURNA NR. 7

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Grå uld med bladlukning. Lukkes med snøre og blomst.
 10. URNIKA FORREST

  URNIKA FORREST

  Alle urnerne er filtede og formet som en rygsæk med forskellige temaer. Livet er en lang rejse, og vi flytter os hele livet, som de bevægelige organismer vi er. Vi samler hele livet på oplevelser og erfaringer, som vi gemmer i vores personlige ”Livsrygsæk.” Med kærlige varme tanker -et sidste unikt personligt og bæredygtigt farvel, sendes afdøde på den ultimative sidste rejse. “Forrest” - er urnen med skoven som tema. ”I skovens dybe stille ro”
 11. URNIKA ROCK

  URNIKA ROCK

  Alle urnerne er filtede og formet som en rygsæk med forskellige temaer. Livet er en lang rejse, og vi flytter os hele livet, som de bevægelige organismer vi er. Vi samler hele livet på oplevelser og erfaringer, som vi gemmer i vores personlige ”Livsrygsæk.” Med kærlige varme tanker -et sidste unikt, personligt og bæredygtigt farvel, sendes afdøde på den ultimative sidste rejse. “Rock” - en urnen med fjeldene/bjergene som tema. “On a Mountain high”
 12. URNIKA OCEAN

  URNIKA OCEAN

  Alle urnerne er filtede og formet som en rygsæk med forskellige temaer. Livet er en lang rejse, og vi flytter os hele livet, som de bevægelige organismer vi er. Vi samler hele livet på oplevelser og erfaringer, som vi gemmer i vores personlige ”Livsrygsæk.” Med kærlige varme tanker -et sidste unikt, personligt og bæredygtigt farvel, sendes afdøde på den ultimative sidste rejse. “Ocean” - er urnen med havet som tema. ”Bølgernes brus beruser mig” .
 13. URNIKA SUNSET

  URNIKA SUNSET

  Alle urnerne er filtede og formet som en rygsæk med forskellige temaer. Livet er en lang rejse, og vi flytter os hele livet, som de bevægelige organismer vi er. Vi samler hele livet på oplevelser og erfaringer, som vi gemmer i vores personlige ”Livsrygsæk.” Med kærlige varme tanker -et sidste unikt, personligt og bæredygtigt farvel, sendes afdøde på den ultimative sidste rejse. “Sunset” - er urnen med solen som tema. ”Stille hjerte sol går ned”

13 vare(r)

pr. side

Vis som tabel  Vis som liste