Natur og uld bio urner

Vis som tabel  Vis som liste 

 1. NATUR BARK NR. 21991

  NATUR BARK NR. 21991

  Natur Bark er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Barken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.
 2. NATUR BIRK NR. 21990

  NATUR BIRK NR. 21990

  Natur Birk er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Birkebarken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.
 3. UURNA NR. 1

  UURNA NR. 1

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Denne model er brun uld med lukning af pil. For større udvalg se Uurnas hjemmeside HER.

 4. UURNA NR. 3

  UURNA NR. 3

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Grå og hvid urne med filtet gren og snøre. For større udvalg se Uurnas hjemmeside HER.

 5. UURNA NR. 3-1

  UURNA NR. 3-1

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Denne model er grå, med en foldet lukning med et sneglehus. For større udvalg se Uurnas hjemmeside HER.

 6. UURNA NR. 5

  UURNA NR. 5

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Denne model er lavet i hvid uld. Foldet lukning med lsnøre og træ. For større udvalg se Uurnas hjemmeside HER.

 7. UURNA NR. 4-1

  UURNA NR. 4-1

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Blå urne med filtet låg. For større udvalg se Uurnas hjemmeside HER.

 8. UURNA NR. 7

  UURNA NR. 7

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Grå uld med bladlukning. Lukkes med snøre og blomst. For større udvalg se Uurnas hjemmeside HER.

8 vare(r)

pr. side

Vis som tabel  Vis som liste