Programhæfter & salmeark

Inmemory programhaefter


Hos Nordic Funeral tilbyder vi en online løsning til opsætning af programhæfter/salmeark, mindebøger, billeder af afdøde mm.

InMemory er specielt udviklet til begravelsesfirmaer.  Portalen er let at anvende, og kræver ingen installation af programmer, og den indeholder alt der behøves i form af billeder, symboler, salmer, sange med mere.

Kort sagt et værktøj som giver dig, som begravelsesfirma, nye muligheder for at gøre ceremonien til at værdigt minde – uden investeringer i uddannelse, software eller printere. Du udformer selv tryksagerne på din computer og kan vise kunden korrektur på skærmen, maile det eller skrive det ud. Når kunden er kommet med sine rettelser og har godkendt det endelige produkt, trykker du på send-knappen og sender dine originale filer til os.

Vi leverer inden for 24-48 timer, hvis orden er sendt inden kl. 9. Forsendelsen kan spores, så du kan følge leverancen. Alle tryksager leveres forsvarlig indpakket og kan anvendes efterfølgende uden noget andet forarbejde. Mindebøger har en leveringstid på 8-10 dage.

Se mere på www.inmemory.dk eller bliv ringet op for en uforpligtende snak, ved at skrive en mail til bn@inmemory.dk med dine kontakt oplysninger og vi ringer dig op snarest.