Dødsannoncer og mindesider

Dødsannoncer og mindesider


Sociale medier ændrer konstant måden hvorpå vi kommunikerer med hinanden - også når en af vores kære er gået bort.

Nutidens kommunikation er baseret på dialog, hvor vi alle aktivt er med til at skabe indhold, og der er her Nordic Funeral synes Adstate giver muligheden for at tilbyde noget unikt til den danske begravelsesbranche. Derfor indgik Nordic Funeral i 2016 en eksklusiv aftale med Adstate AS om at tilbyde Adstates produkter i Danmark, herunder annoncegenerator og mindeside platform.

Konceptet bag Adstates produkter er at tilbyde en gennemskuelig værktøjskasse (både iht. pris og indhold) til bedemænd hvor de får mulighed for at lave dødsannoncer og tilbyde pårørende en fælles digitalplatform for en værdig afsked via en mindeside.

Adstate er en virksomhed som har eksisteret i 20 år. Den blev stiftet af nordmanden Simon Hansen Elvestad i 1998. Forretningens ene fokus er den dag i dag udvikling og drift af it-løsninger til begravelsesbranchen. Adstate opererer i dag med egne selskaber i Norge, Sverige, Danmark, Holland, Slovakiet og Storbritannien. Vi er en stærk organisation med mere end 20 ansatte og vores fælles mission er at udvikle og skabe nye løsninger til den digitale transformation i den globale begravelsesbranche.

Ved at gøre dette vil vi arbejde for at nå vores vision om at blive det sted, hvor millioner af mennesker samles for at dele minder og vise hensyn til hinanden. Se voresmindesider her.


Du kan også læse mere her (siden er pt. på norsk men vi arbejder på oversættelsen til dansk)