Vis som tabel  Vis som liste 

 1. HEIM ANTRACIT NR. 26950 SW M. SWAROVSKI

  HEIM ANTRACIT NR. 26950 SW M. SWAROVSKI

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en fløjlsblød antracit-farve med Swarovski sten. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 2. HEIM ANTRACIT NR. 26241 M. SWAROVSKI

  HEIM ANTRACIT NR. 26241 M. SWAROVSKI

  Heim er en ARBO FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en fløjlsblød antracit-farve med Swarovski sten i et flot mælkebøtte motiv. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 3. HEIM BLÅ NR. 26400

  HEIM BLÅ NR. 26400

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen er malet safir-blå med vandbaseret maling. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 4. HEIM BLAA NR. 26407 M. SØLVKANT/KORS

  HEIM BLAA NR. 26407 M. SØLVKANT/KORS

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en dyb blå overflade. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 5. HEIM BLAA NR. 26402 M. DUE-MOTIV

  HEIM BLAA NR. 26402 M. DUE-MOTIV

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en blå overflade. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 6. HEIM BLÅ NR. 26400 FS med ingraveret fisker

  HEIM BLÅ NR. 26400 FS med ingraveret fisker

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en smukt blå overflade med indgraveret motiv af en fisker. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 7. HEIM PERLEMORBLÅ NR. 26751 M. SWAROVSKI HJERTE

  HEIM PERLEMORBLÅ NR. 26751 M. SWAROVSKI HJERTE

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en perlemor-blå overflade og monteret er et hjerte i swarovski sten (håndlavede). Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 8. HEIM PERLEMORBLÅ NR. 26752 M. SWAROVSKI KORS

  HEIM PERLEMORBLÅ NR. 26752 M. SWAROVSKI KORS

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en perlemorblå overflade og monteret er et moderne kors i swarovski sten (håndlavede). Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 9. HEIM RØD NR. 26300

  HEIM RØD NR. 26300

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen er malet rød med vandbaseret maling. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 10. HEIM RØD NR. 26305 M. GULDKANT/KORS

  HEIM RØD NR. 26305 M. GULDKANT/KORS

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en lækker rød overflade. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 11. HEIM RØD NR. 26307 M. SØLVKANT/KORS

  HEIM RØD NR. 26307 M. SØLVKANT/KORS

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en dyb rød overflade. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 12. HEIM RØD NR. 26302 M. DUE-MOTIV

  HEIM RØD NR. 26302 M. DUE-MOTIV

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en vinrød overflade (som de øvrige røde). Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 13. HEIM RØD NR. 26310 M. ROSE-MOTIV

  HEIM RØD NR. 26310 M. ROSE-MOTIV

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en lækker rød overflade. Motivet er hånd-malet (airbrushed). Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 14. HEIM RØD NR. 26353 TDK

  HEIM RØD NR. 26353 TDK

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i rød og leveres med et tekstbånd med udvalgte ord. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 15. HEIM RØD NR. 26341 HZ M. DOBBELT SWAROVSKI HJERTE

  HEIM RØD NR. 26341 HZ M. DOBBELT SWAROVSKI HJERTE

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en vinrød overflade (som de øvrige røde) og monteret er et dobbelt-hjerte i swarovski sten. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.

 16. HEIM VELOUR GRØN NR. 26550

  HEIM VELOUR GRØN NR. 26550

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en støvet velour grøn overflade. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 17. HEIM VELOUR GRØN NR. 26551 M. GULDKANT OG SOMMERFUGLE-MOTIV

  HEIM VELOUR GRØN NR. 26551 M. GULDKANT OG SOMMERFUGLE-MOTIV

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en støvet velour grøn overflade, dekoreret med sommerfugle-motiv. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.
 18. HEIM GRØN VELOUR NR. 26550 JG med ingraveret jæger

  HEIM GRØN VELOUR NR. 26550 JG med ingraveret jæger

  Heim er en ARB FORM urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Urnen fåes malet (med vandbaseret maling) i en velour grøn overflade med indgraveret motiv af en jæger. Heim urnen er lavet i en unik 3 kantet form, der giver designet et ikonisk udseende.

25 til 42 af 42

pr. side
Side:
 1. 1
 2. 2

Vis som tabel  Vis som liste