Vis som tabel  Vis som liste 

 1. BURI URNE SORT NR. 35050

  BURI URNE SORT NR. 35050

  Buri-serien af urner er 3D-printede, hvilket giver dem et helt enestående og eksklusivt udseende. Navnet Buri udspringer fra urnens form, der er inspireret fra de salte isblokke fra den Nordiske mytologi. Urnen er lavet i en lækker sort farve. Buri er en naturstof-urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.
 2. BURI URNE RØD NR. 35200

  BURI URNE RØD NR. 35200

  Buri-serien af urner er 3D-printede, hvilket giver dem et helt enestående og eksklusivt udseende. Navnet Buri udspringer fra urnens form, der er inspireret fra de salte isblokke fra den Nordiske mytologi. Urnen er lavet i en lækker rød farve. Buri er en naturstof-urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.
 3. BURI URNE BRUN NR. 35100

  BURI URNE BRUN NR. 35100

  Buri-serien af urner er 3D-printede, hvilket giver dem et helt enestående og eksklusivt udseende. Navnet Buri udspringer fra urnens form, der er inspireret fra de salte isblokke fra den Nordiske mytologi. Urnen er lavet i en lækker brun farve. Buri er en naturstof-urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.
 4. BURI URNE GLETSJER BLÅ NR. 35300

  BURI URNE GLETSJER BLÅ NR. 35300

  Buri-serien af urner er 3D-printede, hvilket giver dem et helt enestående og eksklusivt udseende. Navnet Buri udspringer fra urnens form, der er inspireret fra de salte isblokke fra den Nordiske mytologi. Urnen er lavet i en lækker blå farve. Buri er en naturstof-urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.
 5. BURI URNE MAT HVID NR. 35550

  BURI URNE MAT HVID NR. 35550

  Buri-serien af urner er 3D-printede, hvilket giver dem et helt enestående og eksklusivt udseende. Navnet Buri udspringer fra urnens form, der er inspireret fra de salte isblokke fra den Nordiske mytologi. Urnen er lavet i en lækker mat hvid farve. Buri er en naturstof-urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.
 6. BURI URNE MINT GRØN NR. 35600

  BURI URNE MINT GRØN NR. 35600

  Buri-serien af urner er 3D-printede, hvilket giver dem et helt enestående og eksklusivt udseende. Navnet Buri udspringer fra urnens form, der er inspireret fra de salte isblokke fra den Nordiske mytologi. Urnen er lavet i en lækker mint grøn farve. Buri er en naturstof-urne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.

6 vare(r)

pr. side

Vis som tabel  Vis som liste