Nature and wool bio urns

View as grid  View as list 

 1. NATUR BARK NR. 21991

  NATUR BARK NR. 21991

  Natur Bark er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Barken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.
 2. NATUR BIRK NR. 21990

  NATUR BIRK NR. 21990

  Natur Birk er en naturstof biourne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig. Birkebarken er påmonteret i hånden, hvilket giver den et rustikt og naturligt udseende.
 3. UURNA NR. 1

  UURNA NR. 1

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne model er af brun uld med lukning af pil og snøre.
 4. UURNA NR. 3

  UURNA NR. 3

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Grå og hvid urne, inspireret af birkebark. Den lukkes med filtet gren og snøre.
 5. UURNA NR. 3-1

  UURNA NR. 3-1

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne model er inspireret af strandsten. Den har en foldet lukning. Lukkes med snøre og strandfund. Det kan være hulsten, strandskaller, drivpinde eller sneglehuse.
 6. UURNA NR. 4-1 (bestillings urne)

  UURNA NR. 4-1 (bestillings urne)

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne runde urne er lavet med flere farver med glidende overgang. Den er lukket med en prop af uld. Laves også i andre farver.
 7. UURNA NR. 5

  UURNA NR. 5

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Denne model er lavet i hvid uld. Foldet lukning med snøre og træ.
 8. UURNA NR. 7

  UURNA NR. 7

  Uurnas filtede urner er et æstetisk, bæredygtigt og personligt produkt, der kan bidrage til et smukt farvel i pagt med naturen. Urnerne er alle håndlavede af UURNA. De er filtede af ren uld og lukkes med naturmaterialer. Grå uld med bladlukning. Lukkes med snøre og blomst.

8 Item(s)

per page

View as grid  View as list