Flere visninger

Atlant biourne, lilla velour, med guldkant 27101
Beskrivelse
Atlant er en naturstofurne. Dette betyder at urnen er lavet af forskellige biologiske ingredienser, uden råolie og 100% biologisk nedbrydelig.

Atlant serien af urner er opkaldt efter Atlanterhavsvejen, som er en unik 8 kilometer lang strækning som går mellem byerne Kristiansund og Molde i Norge.

Atlanterhavsvejen zig-zagger over lave broer, der stikker ud over havet og forbinder øerne mellem Molde og Kristiansund i de vestlige fjorde. Den blev valgt som "Norges konstruktion af århundredet" i 2005 på grund af vejforbindelserne og forbindelsen til små kystsamfund fra byen Kristiansund.
Teknisk information

Detaljer

Et miljøvenligt urnevalg. En biourne med fladt låg. ​ · 100% biologisk nedbrydelig og komposterbar · CO2-neutral · Miljø-og ressourcebesparende · Fri for miljøgifte og tungmetaller · Produktionen fra vedvarende ressourcer · Høj dimensionsstabilitet og stivhed Indhold: 5,2 l Vægt: 700 g Højde: 270 mm Urnen er fremstillet under kontrol af det tyske institut for produktion af begravelse-udstyr i EU Der medfølger en 100% bionedbrydelig pose til asken.